قابلیت رهگیری و برچسب بارکد

برای کامل کردن سیستم های امنیتی، می توان روی هولوگرام اطلاعات متغیر ثبت کرد تا قابلیت رهگیری و پیگیری پیدا کند. این اطلاعات با توجه به ظرفیت خود، ذخیره سازی اطلاعات را انجام دهند. کاربرد برچسب بارکد:

  • انواع بلیط ها (کنسرت، تئاتر، مسافرتی و …)
  • اسناد و مدارک
  • انواع کالا ها
  • بحث انبارداری

شماره سریال هولوگرام

افزودن شماره سریال به هولوگرام قابلیت رهگیری و کنترل را هم زمان با امنیت برای سند یا کالای مورد نظر به همراه دارد. البته هر گونه اطلاعات متغیری مثل تاریخ، کد و … نیز قابل ارائه هستند. این اطلاعات متغیر و سریال ها را می توان به دو صورت تولید کرد:

تولید شماره سریال هولوگرام

  1. اطلاعاتی که به صورت مشکی روی هولوگرام چاپ می شوند و خوانایی بیشتری دارند. شماره سریال اطلاعات مشکی روی هولوگرام است که برای امنیت بیشتر و مجزا بودن هولوگرام ها از یکدیگر طراحی شده است.
  2. اطلاعاتی که به صورت لیزری روی لیبل هولوگرام حک می شوند و بدیهی است که دارای امنیت به مراتب بالاتری نسبت به چاپ مشکی اطلاعات دارد. اطلاعات لیزری، دارای خوانایی کم تری هستند و در زوایای محدود تری قابل مشاهده هستند.

اسکرچ

برچسب اسکرچ هولوگرامی نیز برای امنیت بیشتر و پوشش اطلاعات متغیر استفاده می شود. این نوع اسکرچ با اسکرچ های متعارف متفاوت است و به صورت برچسب ارائه می شوند.


برچسب بارکد چیست؟

بارکد، کدی متشکل از گروهی خط های میله ای شکل در الگوهای مختلف همراه با فضا های خالی و گاهی اعداد چاپ شده ای است که به عنوان کد شناسایی کالا ها در حافظه ی رایانه، اسکن و خوانده می شود. همچنین میتوان اضافه کرد که یک برچسب بارکد مهم ترین جزء در یک سیستم ورودی آلفا عددی است و جایگزین سایر روش های ورود اطلاعات مانند ورود به صفحه کلید اصلی است.

کاراکترهای حروف الفبا و شماره ها به طور مستقیم با استفاده از یک ابزار اسکنر برچسب بارکد، به یارانه وارد می شوند، که بسیار شبیه به همان ابزار های بارکد خوان فروشگاه هاست. پس از اسکن، داده ها از طریق ابزار اسکنر رمز گشایی منتقل می شوند و به برنامه مناسب منقل می شوند. معمولا برچسب بارکد شامل ترکیبی از خط های میله ای ضخیم، میله های نازک (سطوح باینری ) یا ترکیبی از میله های عرضی و فاصله ی بین میله ای ( چند سطح ) هستند.

پیشنهاد میکنیم مقاله زیر را نیز بخوانید:

ویژگی های بارکد

انواع بارکد ها و کدهای دوبعدی، توانایی ذخیره سازی اطلاعات را دارند و توسط بارکد خوان مخصوص به خود قابل تشخیص و بازیابی هستند. قرائت گر با اسکن کد، اطلاعات رمزنگاری شده را به کنترل کننده ارائه می دهد و اصالت سند و یا کالا را تایید و یا رد می کند.

ویژگی های بارکد

برچسب بارکد

بارکد در سرعتی فوق العاده بالا و بسته به دستگاه اسکنر استفاده شده، به طوری بلقوه هزاران مورد را میتوان در کسری از ثانیه اسکن و پردازش کند. علاوه بر این برچسب های بارکد یک سطح شمولیتی زیادی را ارائه می دهند که در روش دستی ورود داده شده ها بی نظیر است. بسیاری از برچسب های بارکد برای رفع خطر دارای چک دستی کد گزاری شده هستند که مانع از دسترسی به داده ها توسط ابزار اسکن شده می شود و آن داده هایی که از این چک دستی عبور نمی کنند به کامپیوتر وارد نمی شوند.

شناخت خودکار

شناخت خودکار اشاره به ورود داده ها بدون استفاده از صفحه کلید یا سایر ابزارهای دستی دارد. چند روش تشخیص خودکار وجود دارد مانند: تشخیص خودکار مغناطیسی ( کارت اعتباری، کارت بانکی ) و RFID (جستجوی موج رادیویی از راه دور ). از سوی دیگر، برچسب بارکد توانایی تولید توده ای را فراهم می کند و از روش های دیگر ارزان تر است و یک روش کارآمد ورود داده ها به رسمیت شناختن خودکار است. محبوبیت فزونی که کاربرد برچسب بارکد پیدا کرده است به معنای این واقعیت است که آن ها برای همه در دسترس اند. حق انحصاری آن بدون مجوز است و کاربرد آن استاندارد جهانی است.

پیشنهاد میکنیم مقاله زیر را نیز بخوانید:


برچسب بارکد محصول

استفاده از کد های نوار در محصولات به علت دوعامل کلیدی به وجود آمد. یکی ایجاد کامپیوتر و تقاضای خرده فروشان عمده برای پیدا کردن راه حل برای جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه ناشی از آن. در سال 1967 شرکت کروگر که یک خرده فروش بزرگ در ایالت متحده بود، اولین سیستم ورودی بارکد را توسعه داد.

معرفی UPC و EAN

یک قانون استاندارد شده در سطح ملی ایجاد شد و به گسترش تکنولوژی بارکد در سراسر ایالات متحده کمک کرد. در سال 1973 با کمک انجمن زنجیره ی غذایی آمریکا، کد محصولی جهانی UPC متولد شد. این بدان معنی است که هر محصول به یک UPC منحصر به فرد اختصاص داده خواهد شد.

در سال 1997، اروپا کد مشترک محصولات کشور های اروپایی را تاسیس کرد (EAN) کشور های عضو در صفجه فهرست شده اند. پیشرفت های کامپیوتر و گسترش کد محصول مشترک منجر به توسعه ی نقطه ی فروش تکنولوژی شد (POS) . آن امکان مدیریت فروش در ثبت نام، ثبت اطلاعات فروش، خرید و فروش استراتژی ها، تجزیه و تحلیل روند موجودی و مدیریت سهام و غیره را امکان پذیر کرده است. POS به ابزاری برای خرده فروشان کوچک وبزرگ تبدبل گشته است.

بارکد

کد محصول جهانی چیست؟

کد محصول جهانی شامل پرچم برای نشان دادن کشور / 2_3 کد دست ساز / 5_7 اقلام دست ساز / 5 یا 3 دستگاه چک کننده / و به منظور جلوگیری از خطا یک دستگاه دستی/ است. سپس این شماره منحصر به فرد چاپ می شود یا به محصول نصب می شود (به طور کلی با یک برچسب بارکد) و این بعدا به هنگام ورود داده ها مورد نیاز است.

نقش برچسب بارکد در تجارت بازرگانی

به طور کلی منبع نشان گذاری بارکد به محصولات به هنگام تولید کالا در انبار صورت می گیرد. بازرگانان درابتدا کالاهایی بسته بندی شده در کارتن را دریافت می کنند. بارکد های استاندارد لجستیک ITF بر روی این موارد چاپ می شوند که نشان دهنده ی کد ها، تعداد مطالب، زمان، شرکت حمل و نقل، هزینه اطلاعات پرداخت و غیره است. این اطلاعات به صورت خودکار به ترمینال کامپیوتر وارد می شود.

قیمت فروش پس از آن برای محصول خاص تعیین می شود و وارد ترمینال می شود. قیمت را می توانید در هر زمان توسط خرده فروش تغییر دهید. این نوع محصول با عنوان PLU نامیده می شود زیرا قیمت آن در رایانه ی حسابدار قرار می گیرد.

نقش بارکد در تجارت

برچسب بارکد محصولات غذایی

محصولاتی که در داخل مغازه نگه داری می شوند شامل گوشت سبزیجات و ماهی هستند. برچسب های بارکد توسط خرده فروشان بر این محصولات اعمال می شود. زیرا این ها محصولات غذا های تازه هستند. به این علت این کار انجام می شود چون این محصولات به طور عادی وزن و بسته بندی می شوند و در فروشگاه مشخص می شوند. قیمت این محصولات به قیمت واحد به ازای هر صد گرم محاسبه می شود.

دستگاه توزیع کننده ی قیمت هر بسته را با توجه به وزن آن محاسبه می کند و برچسب بارکدی را نشان می دهد که نماینده آن محصول است. بارکد یک محصول تنها در آن مکانی که خریداری شده و در دیگر مکان های تدارکی خاص در دسترس است. محصولات این چنینی NON_PLU نامیده می شود زیرا قیمت آنها توسط کامپیوتر مورد برسی قرار نمی گیرد، بلکه به طور مستقیم از برچسب بارکد به دست می آید.

پیشنهاد میکنیم مقاله زیر را نیز بخوانید:


به اشتراک بگذارید :